Lokacija na webu: Sklad profili d.o.o.SistemiProsupport System

Prosupport System

Sistemi izdignutih podova

Sistemi izdignutih podova nova su moderna i inovativna rješenja u arhitekturi i dizajnu.

Riječ je o podesivim i modularnim sustavima za unutarnje i vanjske podove, a uz jednostavnu i sigurnu izvedbu, osigurana je kvaliteta i estetski rezultat koji odgovara visokim standardima modernog življenja.

Uz laku demontažu, tehnologija naših sistema izdignutih podova omogućava učinkovita i svestrana rješenja za odvodnju kišnice, brzu preglednost instalacija i hidroizolacija.

Nudimo tri revolucionarna sistema:

– Prosupport Tube sistem

– Prosupport Slim sistem

– Prorail sistem

Vrste sustava

Prosupport Tube System

Podesivi i modularni nosivi sustav za unutarnje i vanjske plivajuće podove visine od 29 mm do 1000 mm, sastoji se od baze, navoja, cijevi određene visine te glave koja može biti i samonivelirajuća i fiksna, a širina fuge 2 ili 4 mm. Korištenjem univerzalnog ključa visina se može precizno prilagođavati i nakon postavljanja pločica. Prema potrebi dodaje se gumica protiv klizanja i buke.

Prorail System

Modularni sistem za izdignute podove visine od 10 do 40 mm. Sastoji se od baze visine 10 mm s fugom od 2 ili 4 mm, te umetka od 2 mm debljine, s dodatkom gumice protiv buke i klizanja. Zahvaljujući svojoj modularnosti, sistem omogućava da se visine od 10 mm mogu povećavati za 2 mm korištenjem umetka.

Prosupport Slim System

Modularni sustav sastavljen od aluminijskih nosača za postavljanje plutajućih podova bilo koje veličine. Za stvaranje stabilnih i modularnih potkonstrukcija koristi se zajedno s Prosupport Tube ili Prosupport Slim sistemima. Sustav se sastoji od dvije aluminijske šipke, jednog prstena za pričvršćivanje, dva križna distancera s uklonjivim krilcima i gume protiv klizanja i buke.

Saznajte više o sistemima izdignutih podova

Prosupport Tube sistem

Prosupport Slim sistem

Prorail sistem

Javite nam se i saznajte kako naši proizvodi mogu unaprijediti vaše radove

Pošaljite upit

Preuzmite brošure

Sklad profili d.o.o. 2020. - 2023 / Izrada web stranica Play Digital