Lokacija na webu: Sklad profili d.o.o.Proizvodi
Profili za keramiku

Profili za keramiku

Aluminijski, PVC ili inox profili, zaobljenih, ravnih ili kvadratnih linija, različitim završnim obradama odgovaraju praktičnim i estetski visokim zahtjevima modernog doba.

Profili za keramiku

Profili za podove

Prijelazni, pokrovni ili završni profili, namijenjeni su za zaštitu podova, podnih pragova i rubova, te razlika u visinama poda. Prekrivaju sve nesavršenosti nastale montažom pločica ili parketa.

Profili za podove

Membranski sustavi

Membrane za razdvajanje i hidroizolaciju za zahtjevne podloge, balkone, terase i horizontalne površine svih dimenzija.

Membranski sustavi

Uradi sam

Asortiman PVC i aluminijskih profila, raznih dimenzija i oblika idealno odgovaraju svim potrebama "uradi sam" majstora. Jednostavni su za postavljanje, a jamče izvrsnu funkcionalnost i estetsku kvalitetu.

Uradi sam

Ukrasne štukature

Visokokvalitetne štukature, modernih i klasičnih linija, obogaćuju zidove i stropove dajući im bezvremensku eleganciju i renesansni šarm.

Ukrasne štukature

Distanceri za armature

Asortiman proizvoda za građevinarstvo čine podmetači za armaturne mreže iz vlastite proizvodnje, koji svojom funkcionalnom i konstrukcijskom kvalitetom odgovaraju građevinskim standardima

Distanceri za armature

Drvokompozitni sustavi

Elementi za uređenje javnih ili privatnih vanjskih prostora, sastavljeni od reciklirajućih materijala koji kombiniraju drvo i ekokompatibilne polimere.

Drvokompozitni sustavi

Zaštite zidova i rukohvati

Acrovyn® asortiman zidnih zaštita i rukohvata idealan je za bolnice, domove za starije i nemoćne, te sve javne prostore čiji radni i komunikacijski prostori zahtjevaju dugotrajnost i lako održavanje. Linija Acrovyn® Bactericide jedina je baktericidna (uništava 100% bakterija) zaštita zidova na svijetu.

Zaštite zidova i rukohvati

Asortiman sanitarnih proizvoda

U asortimanu sanitarnih proizvoda pronađite sve potrebno za kupaonicu. Od kvalitetnih tuš kanalica do sifona i raznih potrebnih dodataka.

Asortiman sanitarnih proizvoda

Krune i rezne ploče

Od reznih i brusnih alata do raznih pomoćnih dodataka koji olakšavaju i unaprjeđuju posao svakog keramičara.

Krune i rezne ploče

Ručni rezači keramike

Profesionalni ručni rezači keramike visoke kvalitete i dugotrajnosti. Široki izbor modela i veličina, te lakoća korištenja čine ih pravim izborom za svakog keramičara.

Ručni rezači keramike

Električne stolne pile

Veliki izbor električnih stolnih pila za keramiku i građevinski sektor. Ekstremna preciznost i brzina, te lako rukovanje čine električne stolne pile najboljim odabirom za sve majstore.

Električne stolne pile

Preuzmite brošure

Sklad profili d.o.o. 2020. - 2024 / Izrada web stranica Play Digital