Lokacija na webu: Sklad profili d.o.o.SistemiSustavi za niveliranje

Sustavi za niveliranje

Inovativni sustavi niveliranja pločastih materijala za ravne površine

Sustave za niveliranje nudimo u vidu dva proizvoda, Super levellera i kajli za niveliranje.

 

Super leveller

Već duže vrijeme sistemi za niveliranje u svijetu keramike ne predstavljaju nikakvo revolucionarno otkriće. Do sada.

To je inovativni sustav niveliranja podnih i zidnih pločica, te bilo kojih drugih pločastih materijala koji se postavljaju na ravnu površinu. Izuzetno olakšava i ubrzava postavljanje pločica debljine od 2mm do 20mm.

Kajle za niveliranje

Sistem kajli za niveliranje pogodan je za početnike i majstore, a omogućava brz i jednostavan način postavljanja podnih i zidnih pločica, posebice pločica velikih formata.

Sustav za niveliranje keramičkih pločica i ostalih pločastih materijala koji se postavljaju na ravnu površinu. Spojnici dolaze u debljini od 1, 1.5 i 2 mm, te su prigodni za pločice debljine od 3 do 12 mm. Kajla je univerzalna za sve spojnike i upotrebljiva više puta. Kvalitetan materijal osigurava izdržljivost i fleksibilnost.

Prednosti Super leveller sistema

Brzo spajanje i odvajanje

Uz primjeren vertikalan pritisak dovoljna su jedan do dva zaokreta. Dugim zakretanjem čepa naprave, kod konkurentskih naprava, znatno se produžuje sam proces postavljanja keramike.

Bez smicanja pločica

Superleveller, jedini na tržištu prilikom niveliranja ne zakreće keramiku što je izrazito bitno jednom kada se keramika položi na svježe ljepilo. Kod drugih naprava postoji problem smicanja pločica jer se okretanjem čepa naprave oko osovine, a zbog dovođenja pločica na istu ravninu, čepom pritišću pločice i dolazi do smicanja pločica po svježem ljepilu.

100% pravac, vidljivi distancijeri

Distancijeri se nalaze na bazi naprave, a ne na spojniku. Zato su u cijelosti vidljivi i nakon učvršćivanja naprave na pločice.

Kajle za niveliranje

Način postavljanja

Nanesite ljepilo na površinu na koju ćete postavljati pločice. Postavite spojnike ispod pločice, duž perimetra. Ovisno o veličini pločice, po potrebi dodajte više spojnika. Sljedeću pločicu postavite do prethodne tako da sjedne na spojnik.


Umetnite kajlu u otvor spojnika i zategnite dok se pločice ne poravnaju po visini. Ovaj će sustav spriječiti micanje pločica dok se ljepilo ne osuši. Kada se ljepilo osuši uklonite kajlu i spojnik udarcem u smjeru fuge.

Prednosti kajli za niveliranje

  • brzo i jednostavno korištenje
  • niveliranje pločica različitih debljina
  • lakše postavljanje pločica većih formata
  • profesionalni rezultati u kratkom roku


SLK

SPK


Saznajte više o sustavima za niveliranje

Super Leveller

Kajle za niveliranje keramike

Javite nam se i saznajte kako naši proizvodi mogu unaprijediti vaše radove

Pošaljite upit

Preuzmite brošure

Sklad profili d.o.o. 2020. - 2023 / Izrada web stranica Play Digital